Næste koncerter Stuttgart 2024

Find koncerter, live musik, festivaler og turnédatoer nær Stuttgart: køb billetter til 2024/2025 shows
  1. Army Of The Night
  2. We Drink Your Blood
  3. Demons Are A Girl's Best Friend
Powerwolf Photo

Powerwolf

  1. In Hell I'll Be in Good Company
  2. Banjo Odyssey
  3. Broken Cowboy
The Dead South Photo

The Dead South

  1. Atemlos durch die Nacht - 10 Year Anniversary Version
  2. Santa Baby (feat. Helene Fischer)
  3. Atemlos durch die Nacht
Helene Fischer Photo

Helene Fischer

  1. Tanz mit mir
  2. Santiano
  3. Wie Zuhause (feat. Alligatoah) - MTV Unplugged / Single Edit
Santiano Photo

Santiano

  1. The Sound of Silence
  2. Once in a Lifetime
  3. Losing My Religion
Gregorian Photo

Gregorian

  1. Ich will nur dass du weißt - IIVEN Remix
  2. Die schönsten Tage
  3. Fieber
SDP Photo

SDP

  1. Mental Jungle
  2. Somewhere (feat. Anneke van Giersbergen)
  3. White Roses
Anneke van Giersbergen Photo

Anneke van Giersbergen

  1. Sweet Caroline - Single Version
  2. Hey Baby (Radio Mix)
  3. Ein Stern (der deinen Namen trägt) - Party Mix
DJ Ötzi Photo

DJ Ötzi

  1. Illusion
  2. Nova (Shine a Light on Me)
  3. When Is the Future?
VNV Nation Photo

VNV Nation

  1. Ich liebe das Leben - Stereoact #Remix
  2. Ich liebe das Leben
  3. Dann kamst du (Après toi)
Vicky Leandros Photo

Vicky Leandros

  1. All My Best Friends Are Metalheads
  2. The Science of Selling Yourself Short
  3. History Of A Boring Town
Less Than Jake Photo

Less Than Jake

  1. How Many Kings
  2. You're a Mean One, Mr. Grinch
  3. Silver Bells
Marc Martel Photo

Marc Martel

De mest berømte koncertsteder i Stuttgart

  1. Hanns-Martin-Schleyer-Halle
  2. Liederhalle Mozartsaal
  3. Im Wizemann (Studio)
  4. Porsche-Arena
  5. Cannstatter Wasen
  6. Theaterhaus (am Pragsattel)

Om Stuttgart

MUSIK

Stuttgart, hovedstaden i den tyske delstat Baden-Württemberg, har en livlig og mangfoldig musikscene, der afspejler dens kulturelle rigdom og modernitet. Byen kan prale af en levende klassisk musikarv, hvor Stuttgarts statsopera og Stuttgarts filharmoniske orkester bidrager til det kulturelle tæppe. Den historiske koncertsal Liederhalle er vært for klassiske forestillinger, der tiltrækker både lokale og internationale talenter. Stuttgarts musikkultur rækker ud over den klassiske musik og favner nutidige genrer som rock, pop og elektronisk musik. Byens spillesteder for levende musik som Wizemann og Schräglage er platforme for lokale og nye kunstnere og fremmer en blomstrende indie-musikscene. Stuttgarts årlige JazzOpen Festival fremviser kendte jazzmusikere og tiltrækker jazzentusiaster fra hele regionen. Hvad angår musikfestivaler og events, afholder Stuttgart hvert år den verdensberømte "Volksfest", som oprindeligt var en traditionel landbrugsmesse, men som nu også har øltelte og en fransk landsby og kun overgås af Oktoberfesten i München i størrelse. Der er også en forårsfestival på samme sted i april hvert år.

KULTUR

Stuttgarts kultur er en fængslende blanding af tradition og innovation, fremhævet af dens rige historie og moderne ambitioner. Byens historiske vartegn, herunder det gamle slot (Altes Schloss) og det nye palads (Neues Schloss), giver et indblik i byens fortid som magt- og regeringscentrum. Det gamle slot med sin fantastiske gårdhave fungerer som et museum, der viser byens historie og kunst. Stuttgart er hjemsted for kulturinstitutioner i verdensklasse, såsom Stuttgart State Theatre, hvor teater-, opera- og balletforestillinger tryllebinder publikum. Byens engagement i billedkunst er eksemplificeret ved Stuttgart Kunstmuseum, der har en imponerende samling af europæiske malerier og skulpturer.

Stuttgarts kulinariske scene afspejler dens multikulturalisme med en række internationale køkkener, der er tilgængelige i de forskellige kvarterer. Traditionelle schwabiske retter som Maultaschen (schwabiske dumplings) og Spätzle (ægnudler) kan nydes på lokale taverner og restauranter. Byens fremsynede kultur er tydelig i dens dedikation til bæredygtighed og grønne initiativer, hvilket gør Stuttgart til et miljøbevidst og moderne bycenter. Stuttgarts engagement i innovation strækker sig til den blomstrende bilindustri, hvor hovedkvarteret for de store bilproducenter ligger i regionen.

HISTORIE

Stuttgarts historie er flettet sammen med byens udvikling som kongesæde og kulturcenter. Byen blev grundlagt i det 10. århundrede og voksede sig stor som hovedstad i hertugdømmet Württemberg. Det gamle slot og det nye palads, der engang var residens for de regerende hertuger og konger, viser byens kongelige arv. Stuttgart spillede en afgørende rolle under reformationen, hvor Johannes Brenz, en nøglefigur i den protestantiske bevægelse, tjente som præst i byen. I løbet af århundrederne udviklede Stuttgart sig fra en middelalderby til en blomstrende moderne metropol. Byen blev ødelagt under Anden Verdenskrig, men gennemgik en omfattende genopbygning efter krigen, hvilket har resulteret i et moderne bylandskab, der bevarer sin historiske charme. I dag er Stuttgart et pulserende kulturelt og økonomisk knudepunkt, der blander sin rige arv med fremadrettede ambitioner og tilbyder en bred vifte af kulturelle oplevelser for både indbyggere og besøgende.

concerty logo loading
Vent venligst mens vi arbejder på sagen...