Næste koncerter Munich 2024

Find koncerter, live musik, festivaler og turnédatoer nær Munich: køb billetter til 2024/2025 shows
  1. Enter Sandman
  2. Nothing Else Matters
  3. Master Of Puppets
Metallica Photo

Metallica

  1. Enter Sandman
  2. Nothing Else Matters
  3. Master Of Puppets
Metallica Photo

Metallica

  1. vampire
  2. Can’t Catch Me Now - from The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes
  3. bad idea right?
Olivia Rodrigo Photo

Olivia Rodrigo

  1. Yarım Kalan Sigara
  2. Sabahçı Kahvesi
  3. İlletim
Melek Mosso Photo

Melek Mosso

  1. Gravity (feat. Laura Korinth) - Edit
  2. Purple Noise
  3. Up Down Jumper
Boris Brejcha Photo

Boris Brejcha

  1. Leave Before You Love Me (with Jonas Brothers)
  2. Sucker
  3. Do It Like That
Jonas Brothers Photo

Jonas Brothers

  1. Summer Of '69
  2. Heaven
  3. (Everything I Do) I Do It For You
Bryan Adams Photo

Bryan Adams

  1. Freak On a Leash
  2. Coming Undone
  3. Got the Life
Korn Photo

Korn

  1. Unholy (feat. Kim Petras)
  2. Desire (with Sam Smith)
  3. I'm Not The Only One
Sam Smith Photo

Sam Smith

  1. How You Remind Me
  2. Rockstar - 2020 Remaster
  3. Burn It to the Ground
Nickelback Photo

Nickelback

  1. Monsoon
  2. Durch den Monsun - Radio Mix
  3. Fahr mit mir (4x4) (feat. Tokio Hotel)
Tokio Hotel Photo

Tokio Hotel

  1. Still into You
  2. Misery Business
  3. The Only Exception
Paramore Photo

Paramore

  1. Still into You
  2. Misery Business
  3. The Only Exception
Paramore Photo

Paramore

  1. Stolen Dance
  2. Living In A Haze
  3. Flashed Junk Mind
Milky Chance Photo

Milky Chance

  1. Poison
  2. School's Out
  3. No More Mr. Nice Guy
Alice Cooper Photo

Alice Cooper

  1. SEYA
  2. Est-ce que tu m'aimes ? - Pilule bleue
  3. MIRAGE (feat. Ozuna, GIMS & Sfera Ebbasta)
Maître Gims Photo

Maître Gims

De mest berømte koncertsteder i Munich

  1. Olympiastadion
  2. Open Air Arena - Messe Munchen
  3. Zenith

Om Munich

MUSIK

München, hovedstaden i Bayern i Tyskland, kan prale af en mangfoldig og livlig musikscene, der afspejler byens kulturelle rigdom og moderne ånd. Byen er kendt for sin kærlighed til klassisk musik, og det verdenskendte München Filharmoniske Orkester kalder München for sit hjem. Disse institutioner tilbyder forestillinger i topklasse og tiltrækker klassiske musikentusiaster fra hele verden. Ud over klassisk musik omfavner München også forskellige moderne genrer, herunder rock, pop og elektronisk musik. Byens livemusikscene trives på spillesteder som Olympiahalle og Backstage, hvor internationale og lokale kunstnere optræder. München er også vært for musikfestivaler, såsom den årlige Tollwood Festival, der fremviser en eklektisk blanding af musikgenrer, teaterforestillinger og kulturelle begivenheder, der hylder mangfoldighed og kreativitet. Byens kærlighed til bayersk folkemusik og musik er tydelig i de mange ølhaver og taverner, hvor besøgende kan nyde livlig folkemusik og lyden af harmonikaer og messinginstrumenter. Münchens musikkultur blander problemfrit tradition med innovation og tilbyder et levende musikalsk tæppe, som indbyggere og besøgende kan nyde.

KULTUR

Münchens kultur er en fængslende blanding af historie, kunst og moderne liv, der skaber en dynamisk og berigende oplevelse for alle. Byens historiske vartegn, såsom den ikoniske Marienplatz, Nymphenburg-paladset og Frauenkirche (Vor Frue-katedralen), afspejler dens rige historie som hovedstad i Bayern. Især Marienplatz fungerer som et centralt samlingspunkt for både indbyggere og turister, omgivet af historiske bygninger og butikker.

München er kendt for sine museer og gallerier i verdensklasse, herunder Alte Pinakothek, Neue Pinakothek og Pinakothek der Moderne, som huser imponerende samlinger af kunst, der spænder over århundreder. Byens engagement i kunsten strækker sig til teatre som Residenztheater og National Theater, hvor klassiske og moderne forestillinger tryllebinder publikum.

Det bayerske køkken med sine solide retter som schnitzel, kringler og pølser fejres i Münchens traditionelle ølhaller og restauranter. Byens ølkultur er en integreret del af dens identitet, og den årlige Oktoberfest trækker millioner af besøgende til for at deltage i festlighederne og nyde de bayerske traditioner. München omfavner også moderniteten med kvarterer som Schwabing, der er kendt for sin livlige kunstscene og eklektiske caféer. Byens grønne områder, såsom den engelske have, tilbyder afslapning og rekreation, mens Eisbach-floden er et hotspot for urban surfing. Münchens dedikation til kulturel mangfoldighed og innovation sikrer et rigt og konstant udviklende kulturlandskab.

HISTORIE

Münchens historie er gennemsyret af traditioner og har spillet en vigtig rolle i udviklingen af Bayern og Tyskland. Byens oprindelse går tilbage til det 12. århundrede, hvor den blev grundlagt af Henrik Løve, hertug af Sachsen og Bayern. München voksede som et kulturelt og politisk centrum og fungerede som hovedstad i Bayern siden 1506. Byens historie er præget af perioder med kunstnerisk og intellektuel opblomstring, især under renæssancen og oplysningstiden. Münchens engagement i kunsten er eksemplificeret af de bayerske konger, som var ivrige mæcener inden for musik, teater og arkitektur. Nymphenburg-paladset og Residenz-paladset, der begge ligger i München, står som storslåede vidnesbyrd om denne kongelige protektion.

concerty logo loading
Vent venligst mens vi arbejder på sagen...