Næste koncerter Hamburg 2024

Find koncerter, live musik, festivaler og turnédatoer nær Hamburg: køb billetter til 2024/2025 shows
  1. vampire
  2. Can’t Catch Me Now - from The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes
  3. bad idea right?
Olivia Rodrigo Photo

Olivia Rodrigo

  1. Basket Case
  2. American Idiot
  3. Boulevard of Broken Dreams
Green Day Photo

Green Day

  1. Wind Of Change
  2. Rock You Like a Hurricane - 2011
  3. Still Loving You
Scorpions Photo

Scorpions

  1. Leave Before You Love Me (with Jonas Brothers)
  2. Sucker
  3. Do It Like That
Jonas Brothers Photo

Jonas Brothers

  1. Summer Of '69
  2. Heaven
  3. (Everything I Do) I Do It For You
Bryan Adams Photo

Bryan Adams

  1. Monsoon
  2. Durch den Monsun - Radio Mix
  3. Fahr mit mir (4x4) (feat. Tokio Hotel)
Tokio Hotel Photo

Tokio Hotel

  1. Still into You
  2. Misery Business
  3. The Only Exception
Paramore Photo

Paramore

  1. Still into You
  2. Misery Business
  3. The Only Exception
Paramore Photo

Paramore

  1. It Ain't Over 'Til It's Over
  2. Are You Gonna Go My Way
  3. Fly Away
Lenny Kravitz Photo

Lenny Kravitz

  1. I Don't Care
  2. Not Strong Enough
  3. I Don't Care - US Version
Apocalyptica Photo

Apocalyptica

  1. Army Of The Night
  2. We Drink Your Blood
  3. Demons Are A Girl's Best Friend
Powerwolf Photo

Powerwolf

  1. Hands Of The Priestess - Pt. II / Remastered 2005
  2. The Red Flower Of Tachai Blooms Everywhere - Remastered 2005
  3. Spectral Mornings - Remastered 2005
Steve Hackett Photo

Steve Hackett

  1. In Hell I'll Be in Good Company
  2. Banjo Odyssey
  3. Broken Cowboy
The Dead South Photo

The Dead South

  1. Dance The Night Away
  2. All You Ever Do Is Bring Me Down
  3. Here Comes My Baby
The Mavericks Photo

The Mavericks

  1. Mirrors
  2. CAN'T STOP THE FEELING! (from DreamWorks Animation's "TROLLS")
  3. Rock Your Body
Justin Timberlake Photo

Justin Timberlake

  1. Atemlos durch die Nacht - 10 Year Anniversary Version
  2. Santa Baby (feat. Helene Fischer)
  3. Atemlos durch die Nacht
Helene Fischer Photo

Helene Fischer

  1. My Demons
  2. Waiting On The Sky To Change
  3. Monster
Starset Photo

Starset

  1. Somewhere Only We Know
  2. Everybody's Changing
  3. This Is The Last Time
Keane Photo

Keane

  1. Night Shift
  2. Your Heart Or Mine
  3. Dirt On My Boots
Jon Pardi Photo

Jon Pardi

De mest berømte koncertsteder i Hamburg

  1. Barclays Arena
  2. Sporthalle Hamburg
  3. Volksparkstadion
  4. Stadtpark Open Air
  5. Docks Hamburg
  6. Edel-optics.de Arena
  7. Laeiszhalle Hamburg, Großer Saal
  8. Inselpark Arena
  9. Docks

Om Hamburg

MUSIK

Hamborg, en travl havneby i Tyskland, har en mangfoldig og blomstrende musikscene, der afspejler byens rige kulturarv og moderne vitalitet. Hamborg blev et centralt knudepunkt for den spirende rockmusikscene i begyndelsen af 1960'erne, og det var her, at The Beatles satte et uudsletteligt præg på deres rejse mod stjernestatus. Fra august 1960 til december 1962 var The Fab Four hjemme i Hamborg, hvor de betog det lokale publikum og høstede deres første anerkendelse. Før de opnåede verdensomspændende anerkendelse og indspillede deres første hits, fungerede Hamborg både som et opholdssted og en livlig scene for bandet. Blandt de bemærkelsesværdige spillesteder, der var vidne til deres elektrificerende optrædener, skilte Star Club på St. Pauli sig ud som et mindeværdigt sted, hvor deres musikalske rejse begyndte at tage fart.

Byen omfavner også klassisk musik med Elbphilharmonie, en fantastisk koncertsal beliggende langs Elben, som et fremtrædende sted for klassiske optrædener. Hamborgs årlige Reeperbahn Festival, en af Europas største klubfestivaler, byder på en bred vifte af nye kunstnere inden for forskellige genrer, fra indierock til elektronisk musik. Byens engagement i at opdyrke nye talenter er tydelig på spillesteder som Molotow, hvor mange lokale bands og internationale navne fik deres start.

I den pulserende musikalske æra fra 1970' erne til midten af 1980'erne var den berømte jazzpub Onkel Pö et centralt samlingssted for Hamborgs musikalske talenter. Dette legendariske etablissement, der oprindeligt blev etableret i Pöseldorf-kvarteret og senere flyttet til Eppendorf, var vært for et væld af musikere, der bidrog til den berømte "Hamborg-scene". Blandt de koryfæer, der frekventerede Onkel Pö, var notabiliteter som Udo Lindenberg, Otto Waalkes og Hans Scheibner samt anerkendte grupper som Torfrock og Frumpy. I Frumpys rækker kunne man finde den Hamburg-fødte sangerinde og komponist Inga Rumpf, hvis musikalske evner tilføjede yderligere glans til byens rige musikalske arv.

Hamborg har vundet international anerkendelse for at have fostret en unik variant af tysk alternativ musik, kendt som "Hamburger Schule". Dette begreb omfatter bands som Tocotronic, Blumfeld, Tomte og Kante, der alle bidrager til byens rige musikalske tapet. I mange år var epicentret for Hamburger Schule den berømte Golden Pudel Club, som ligger i hjertet af Altonas historiske bydel, tæt på det travle Fischmarkt. I selskab med andre ikoniske spillesteder som Pal, Moondoo og Waagenbau fungerer Golden Pudel Club fortsat som et centralt knudepunkt for Hamborgs blomstrende elektroscene i dag. Denne pulserende scene kan prale af berømte kunstnere, herunder den dynamiske DJ-duo Moonbootica, den talentfulde Mladen Solomun og den hypnotiserende Helena Hauff, som alle bidrager til Hamborgs vedvarende arv som et arnested for musikalsk innovation og kreativitet.

KULTUR

Hamborgs kultur er en fængslende blanding af tradition og innovation med en stærk maritim indflydelse. Byens historiske vartegn, herunder det ikoniske Speicherstadt (pakhuskvarter) og det majestætiske Rathaus (rådhus), giver et glimt af fortiden som et fremtrædende handelscentrum. Speicherstadt, som er på UNESCO's verdensarvsliste, er en labyrint af pakhuse i røde mursten og kanaler, der minder om byens maritime historie.

Hamborgs kulinariske scene er berømt for sine fisk og skaldyr, og Fischmarkt (fiskemarkedet) byder på et dejligt udvalg af friskfanget fisk. Byens multikulturelle mangfoldighed afspejles i kvarterer som St. Pauli og Ottensen, der er kendt for deres eklektiske blanding af restauranter, caféer og butikker. Reeperbahn, som engang var et berygtet red-light district, har forvandlet sig til et livligt underholdningsområde med teatre, musiksteder og et blomstrende natteliv.

Hamborg værdsætter også kunst, og institutioner som Hamburger Kunsthalle fremviser en stor samling af europæisk kunst. Byens engagement i kulturel mangfoldighed er tydelig i den årlige Harbor Birthday-fejring, hvor internationale skibe lægger til i havnen, og kulturelle forestillinger fra hele verden er i centrum.

HISTORIE

Hamborgs historie er dybt sammenflettet med dens maritime arv. Byen blev grundlagt i det 9. århundrede og voksede som en vigtig handelshavn inden for Hanseforbundet, der forbandt Nordeuropa med resten af verden. Hamborgs status som en fri og uafhængig by bidrog til dens velstand, og det samme gjorde dens blomstrende skibsbygnings- og shippingindustri.

Byen oplevede store ødelæggelser under Anden Verdenskrig, hvor omfattende bombeangreb forårsagede store skader. Men Hamborg rejste sig fra asken og gennemgik en omfattende genopbygning efter krigen, hvilket førte til dens moderne skyline og infrastruktur. Den ikoniske Elbphilharmonie, et arkitektonisk vidunder, står som et symbol på Hamborgs modstandsdygtighed og engagement i kunsten.

concerty logo loading
Vent venligst mens vi arbejder på sagen...