Næste koncerter Lausanne 2024

Find koncerter, live musik, festivaler og turnédatoer nær Lausanne: køb billetter til 2024/2025 shows
  1. Voilà
  2. The Second Waltz, Op. 99a
  3. Love Theme (from "Romeo and Juliet")
André Rieu Photo

André Rieu

  1. Stupid Girl (2015 - Remaster)
  2. Only Happy When It Rains (2015 - Remaster)
  3. I Think I'm Paranoid (2018 - Remaster)
Garbage Photo

Garbage

  1. Le temps est bon
  2. Alba (feat. Sofiane Pamart)
  3. L'amour, l'amour, l'amour
Bon Entendeur Photo

Bon Entendeur

  1. Bad Boys de Marseille, Pt. 2 (feat. Shurik'n)
  2. Art de rue
  3. Mystère et suspense
Fonky Family Photo

Fonky Family

  1. Dernière danse
  2. Dernière danse
  3. Le chemin (feat. Sita)
Kyo Photo

Kyo

  1. Lied für die Götter
  2. Wat is' denn los mit dir
  3. Leierkinder
Nach Photo

Nach

De mest berømte koncertsteder i Lausanne

  1. Place Nova Friburgo

Om Lausanne

MUSIK

Lausanne ligger på den nordlige bred af Genevesøen. Byen er vært for den prestigefyldte Prix de Lausanne, en international balletkonkurrence, der tiltrækker unge talenter fra hele verden.

Jean-Michel Jarre, en af pionererne inden for elektronisk musik, blev født i Lausanne. Han er kendt for sine kompositioner og udendørs optrædener, hvilket gør ham til en indflydelsesrig figur i den elektroniske musikverden. Lausanne er også hjemsted for Orchestre de Chambre de Lausanne (Lausanne Kammerorkester), et prestigefyldt ensemble, der har vundet international anerkendelse for sine enestående optrædener, ligesom Ensemble Instrumental de Lausanne.

På den moderne musik front har Lausanne en fantastisk lokal musikscene, der byder på forskellige genrer, herunder rock, indie, jazz og hip-hop. Byens spillesteder, såsom Les Docks og Le Romandie, fremviser både lokale talenter og internationale navne.

KULTUR

Byens gamle bydel med sine middelalderlige bygninger og gader udstråler charme og huser vartegn som katedralen Notre-Dame. Collection de l'Art Brut, et unikt museum, fremviser outsiderkunst og hylder kreativitet uden for konventionelle normer. Lausannes moderne kunstscene trives på steder som Plateforme 10, et kulturelt distrikt, der huser museer som Musée de l'Elysée, dedikeret til fotografi, og Musée Cantonal des Beaux-Arts, der fremviser moderne og nutidig kunst.

HISTORIE

Byen er hjemsted for Den Internationale Olympiske Komité og er stolt af sin status som olympisk hovedstad. Det olympiske museum med udsigt over Genevesøen fortæller historien om legene gennem udstillinger og interaktive displays. Lausannes middelalderlige arv er tydelig i Château Saint-Maire, et gammelt slot, der engang fungerede som biskoppelig residens og nu er sæde for kantonens regering. Sauvabelin-tårnet, et observationstårn i træ fra det 20. århundrede, byder på panoramaudsigt over byen og de omkringliggende alper.

concerty logo loading
Vent venligst mens vi arbejder på sagen...