Næste koncerter Surabaya 2024

Find koncerter, live musik, festivaler og turnédatoer nær Surabaya: køb billetter til 2024/2025 shows

Om Surabaya

MUSIK

Surabaya, en by i Indonesien, har givet anledning til en bred vifte af musikalske genrer og talenter. Blandt kunstnerne fra Surabaya er Dewa 19, et pop-rock band, der blev populært i 1980' erne og fortsatte deres succes ind i 2010'erne. Randy Pangalila, som også er født i Surabaya, har skabt sig et navn på poprock- og den asiatiske musikscene.

KULTUR

Byen omfavner sine javanesiske, maduresiske, kinesiske og arabiske indflydelser, hvilket skaber en mangfoldig kulturscene. Traditionel kunst, som wayang kulit (skyggeteater) og gamelan-musik, bevares og fejres ved forskellige kulturelle begivenheder og festivaler i løbet af året. Den kulinariske scene i Surabaya er et vidnesbyrd om dens forskellige kulturelle påvirkninger. Fra traditionelt javanesisk køkken til kinesiske delikatesser og arabisk inspirerede retter- Surabayas madscene byder på en bred vifte af smagsoplevelser og kulinariske oplevelser. Byens street food-kultur er særligt levende med travle natmarkeder og madboder, der serverer lækre godbidder som rujak cingur (en salatret) og lontong kupang (riskage med muslinger).

HISTORIE

Surabayas historie er dybt sammenflettet med Indonesiens kamp for uafhængighed. Byen spillede en vigtig rolle i den indonesiske nationale revolution mod det hollandske kolonistyre. Det var i Surabaya, at slaget om Surabaya fandt sted i 1945 og markerede et vendepunkt i landets kamp for frihed. I årenes løb har Surabaya gennemgået byudvikling og transformation. I dag er den Indonesiens næststørste by lige ved siden af hovedstaden Jakarta.

concerty logo loading
Vent venligst mens vi arbejder på sagen...