Næste koncerter Quezon City 2024

Find koncerter, live musik, festivaler og turnédatoer nær Quezon City: køb billetter til 2024/2025 shows
  1. I Want You Around
  2. DO 4 LOVE
  3. Nothing Burns Like The Cold
Snoh Aalegra Photo

Snoh Aalegra

  1. People Get Excited When They See a Little Person
  2. Pickup Lines
  3. Flying in a Black Hawk Helicopter
Brad Williams Photo

Brad Williams

  1. From The Start
  2. Falling Behind
  3. A Night To Remember
Laufey Photo

Laufey

  1. From The Start
  2. Falling Behind
  3. A Night To Remember
Laufey Photo

Laufey

  1. Show Me Love - Radio Edit
  2. Whistle (feat. Bertie Scott)
  3. Show Me Love - Dubdogz Remix
Laidback Luke Photo

Laidback Luke

De mest berømte koncertsteder i Quezon City

  1. Luther Burbank Center for the Arts - Ruth Finley Person Theater
  2. Sonoma County Fairgrounds

Om Quezon City

MUSIK

Quezon City (filippinsk: Lungsod Quezon), en metropol i Filippinerne, genlyder af et mangfoldigt musikalsk landskab, herunder traditionel filippinsk musik, påvirket af indfødte, spanske og indianske kulturer, som kan høres i lokale bands og kunstnere, der optræder på spillesteder som 70's Bistro og Conspiracy Bar. Byens natteliv, især i Tomas Morato og Timog Avenue, byder på en blanding af livemusik, karaokebarer og klubber, hvor lokale talenter og coverbands underholder gæsterne. Quezon City er vært for musikfestivaler som UP Fair, der samler musikere og fans fra forskellige genrer, fra rock og pop til hip-hop og indie, hvilket gør byen til et pulserende knudepunkt for musikentusiaster.

Quezon City har produceret adskillige talentfulde filippinske kunstnere og bands, der har vundet anerkendelse i landet og internationalt. Kunstnere som Sarah Geronimo, Eraserheads og Ben&Ben har opnået superstjernestatus i OPM-industrien (Original Pilipino Music), hvilket har bidraget til byens pulserende musikscene. Byen har også en voksende indie- og eksperimenterende musikscene med lokale bands og kunstnere, der optræder på mindre spillesteder.

KULTUR

Quezon City er hjemsted for betydningsfulde kulturelle steder, herunder Quezon Memorial Circle, en hyldest til Filippinernes anden præsident. Kunsten trives på steder som UP Vargas Museum og Ateneo Art Gallery, der fremviser moderne filippinske kunstnere. Byens kulinariske scene afspejler Filippinernes mangfoldige gastronomi, med lokale spisesteder og restauranter, der tilbyder traditionelle filippinske retter sammen med internationale køkkener. Madparker og weekendmarkeder som Maginhawa Street tilbyder et kulinarisk eventyr, der tiltrækker madentusiaster fra hele verden.

HISTORIE

Quezon Citys historie er dybt sammenflettet med Filippinernes kamp for uafhængighed og vejen til demokrati. Byen, der er opkaldt efter præsident Manuel L. Quezon, blev landets hovedstad i 1948 , og flytningen var en del af en plan om at aflaste Manila, som var ved at blive overfyldt. I 1976 udstedte præsident Marcos endnu et dekret, præsidentielt dekret nr. 940-A, som gjorde Manila til hovedstad igen.

Historiske vartegn som Quezon Heritage House og Ninoy Aquino Parks and Wildlife Center tjener som påmindelser om byens fortid. Byen spillede også en vigtig rolle under People Power Revolution i 1986, en fredelig opstand, der genindførte demokrati i Filippinerne. EDSA Shrine, som ligger i byen, mindes dette afgørende øjeblik i nationens historie. I dag står Quezon City som et travlt bycenter, der omfavner sin historiske arv, samtidig med at den omfavner fremskridt og innovation, hvilket gør den til en levende og kulturelt rig destination.

concerty logo loading
Vent venligst mens vi arbejder på sagen...