Næste koncerter Łódź 2024

Find koncerter, live musik, festivaler og turnédatoer nær Łódź: køb billetter til 2024/2025 shows
  1. Voilà
  2. The Second Waltz, Op. 99a
  3. Love Theme (from "Romeo and Juliet")
André Rieu Photo

André Rieu

  1. Summer Of '69
  2. Heaven
  3. (Everything I Do) I Do It For You
Bryan Adams Photo

Bryan Adams

  1. Fields Of Gold
  2. Dreaming
  3. Englishman In New York
Sting Photo

Sting

  1. It Ain't Over 'Til It's Over
  2. Fly Away
  3. Are You Gonna Go My Way
Lenny Kravitz Photo

Lenny Kravitz

  1. Witness Me (feat. Shawn Mendes, Stormzy & Kirk Franklin)
  2. ❤️
  3. Never Gonna Be Alone (feat. Lizzy McAlpine & John Mayer)
Jacob Collier Photo

Jacob Collier

  1. Wehikuł Czasu - To Byłby Cud - 2003 Remaster
  2. Whisky - 2003 Remaster
  3. Naiwne pytania - 2003 Remaster
Dżem Photo

Dżem

  1. You Only See What You Like
  2. Not My Friend
  3. Alter Ego
Oxford Drama Photo

Oxford Drama

De mest berømte koncertsteder i Łódź

  1. Klub Wytwórnia
  2. Atlas Arena

Om Łódź

MUSIK

Łódź, der ofte kaldes "De fire kulturers by", er kendt for sin kærlighed til polsk folkemusik med bands som Brathanki, Żywiołak og Vołosi. Byen har også en særlig kærlighed til jazzmusik og afholder arrangementer som Łódź Kaliska Jazz Festival. Elskere af klassisk musik kan glæde sig til koncerter med Łódź Filharmoniske Orkester, et polsk toporkester, der er kendt for sine klassiske og symfoniske værker.

I årenes løb har byen været en yngleplads for talentfulde musikere inden for moderne musik - rockbandet Maanam. Maanam blev grundlagt i 1976 af Marek Jackowski og Kora Jackowska og blev et af Polens mest indflydelsesrige og varige rockbands.

KULTUR

Manufaktura, et stort kompleks af tidligere tekstilfabrikker, er nu et kulturelt og kommercielt center, der huser kunstgallerier, teatre og trendy butikker. Kunstmuseet i Łódź, der ligger i en modernistisk bygning, har en rig samling af polske og internationale kunstværker, hvilket gør det til et knudepunkt for kunstentusiaster. Łódź' Street Art Trail, der er prydet med farverige vægmalerier og graffiti, repræsenterer byens moderne kunstscene. Den historiske White Factory, som er på UNESCO's verdensarvsliste, minder om Łódź' industrielle arv. Łódź' filmindustri har også et ekko i byens musik. Transatlantyk Film Music Festival sætter fokus på filmkomponister og deres værker.

HISTORIE

Łódź' historie er dybt forankret i tekstilindustrien, som drev byens hurtige vækst i det 19. århundrede. Arbejderboligerne, der er kendetegnet ved røde murstensbygninger, afspejler den industrielle æras arkitektoniske stil og er nu anerkendt som et UNESCO World Heritage site. Łódź' jødiske arv er bevaret på steder som Radegast Station, en tidligere jernbanestation, hvorfra tusindvis af jøder blev deporteret under Holocaust. Byens filmskole, som er en af de ældste og mest prestigefyldte i verden, har fostret berømte filmskabere og givet Łódź titlen "Polens Hollywood".

concerty logo loading
Vent venligst mens vi arbejder på sagen...