Næste koncerter Las Palmas de Gran Canaria 2024

Find koncerter, live musik, festivaler og turnédatoer nær Las Palmas de Gran Canaria: køb billetter til 2024/2025 shows

Om Las Palmas de Gran Canaria

MUSIK

Las Palmas de Gran Canaria, en pulserende by på De Kanariske Øer, favner en bred vifte af musikgenrer, herunder klassisk, moderne og latinamerikansk musik. Auditorio Alfredo Kraus er vært for orkesterforestillinger og musikfestivaler, som giver en platform for både lokale og internationale kunstnere. Derudover er byens engagement i musikalsk mangfoldighed tydelig i begivenheder som Womad Las Palmas de Gran Canaria, der byder på verdensmusikoptrædener. Desuden bidrager Las Palmas de Gran Canarias kulturelle mangfoldighed til en rig mosaik af musikalske påvirkninger, fra latinske og caribiske rytmer til afrikansk folkemusik. Byens kulturelle begivenheder og festivaler, såsom Las Palmas de Gran Canarias karneval og Festival Internacional de Cine de Las Palmas de Gran Canaria, fremviser en fusion af forskellige musiktraditioner, der fremmer inklusion og kulturel udveksling.

KULTUR

Byens historiske vartegn, såsom Vegueta Historic District og Catedral de Santa Ana, giver et glimt af dens arkitektoniske og kunstneriske arv. Vegueta-distriktet, som er på UNESCO's verdensarvsliste, afspejler byens kolonihistorie og har charmerende bygninger fra kolonitiden og brostensbelagte gader. Las Palmas de Gran Canaria er kendt for sin kunstneriske kreativitet og har en blomstrende kunstscene. Centro Atlántico de Arte Moderno (CAAM) fremviser moderne kunst og samtidskunst og giver plads til udstillinger og kunstnerisk udfoldelse. Byens engagement i den visuelle kunst er tydelig i gallerier, gadekunst og kulturelle udstillinger, der fremmer kunstnerisk innovation og kulturel udforskning.

Den kulinariske scene i Las Palmas de Gran Canaria hylder det kanariske og spanske køkken med retter som "papas arrugadas" og "mojo" -sauce, frisk fisk og skaldyr og traditionelle "gofio"- melbaserede retter. Byens kvarterer, som Vegueta og Triana, er pulserende kulturelle knudepunkter, hvor der afholdes festivaler, liveoptrædener og kunstudstillinger.

HISTORIE

Las Palmas de Gran Canarias historie er præget af dens strategiske placering som en port til Atlanterhavet og dens rolle som et kulturelt knudepunkt. Byens oprindelse går tilbage til det 15. århundrede, da den blev grundlagt af spanske opdagelsesrejsende, herunder Christopher Columbus, som gjorde byen til et vigtigt stop på sine rejser. Gennem historien er Las Palmas de Gran Canaria blevet påvirket af forskellige kulturer, herunder spansk, portugisisk og afrikansk, på grund af sin placering som et stort handels- og søfartscenter. Byens historiske vartegn, såsom Castillo de la Luz og Museo Casa de Colón, afspejler dens koloniale og udforskende arv.

concerty logo loading
Vent venligst mens vi arbejder på sagen...