Næste koncerter Charleroi 2024

Find koncerter, live musik, festivaler og turnédatoer nær Charleroi: køb billetter til 2024/2025 shows
  1. Mis Manos en Tu Cintura
  2. Es Mi Vida
  3. La Noche
Adamo Photo

Adamo

  1. Petit papa Noël (chamboulé!)
  2. La vie c'est quoi ?
  3. Aldebert raconte : La chambre sans fond, Pt. 5
Aldebert Photo

Aldebert

  1. Ferme Les Yeux
  2. Pour Les Oiseaux
  3. Des Plumes Dans La Tête (Variation 1)
Sylvain Chauveau Photo

Sylvain Chauveau

  1. Age of Panic
  2. States of Mind
  3. Age of Panic (Git-O-Rama Mix)
Senser Photo

Senser

  1. Discothèque
  2. Emolotion 2003 - Discothèque Original Mix
  3. Through The Night
Dr. Lektroluv Photo

Dr. Lektroluv

  1. What Is Real?
  2. White Spheres
  3. Vampires
SUIR Photo

SUIR

  1. Mann im Mond
  2. Nichts Funktioniert
  3. Die Zeit
Die Verlierer Photo

Die Verlierer

De mest berømte koncertsteder i Charleroi

  1. Palais des Beaux Arts

Om Charleroi

MUSIK

Charleroi er en by med industriel arv og kreativ glød, som genlyder af en unik musikalsk stemning. Fra bluesbands på barer som Le Vecteur til techno og undergrundsmusik på spillesteder som Rockerill- Charleroi byder på en eklektisk musikalsk oplevelse for musikelskere. Byens årlige musikfestivaler, som Fiesta City og Les Musicales de Beloeil, fremviser forskellige genrer, fra verdensmusik til rock, og tiltrækker kunstnere fra både Belgien og resten af verden. Charlerois musikscene trives også på de lokale pubber, hvor folk bands og indie-kunstnere spiller for publikum og skaber en intim atmosfære.

KULTUR

Charlerois Palais des Beaux-Arts er vært for udstillinger, der spænder fra moderne kunst til historiske artefakter, mens BPS22, der har til huse i en gammel industribygning, fremviser avantgarde-værker. Charlerois passion for scenekunst er tydelig på steder som Théâtre de l'Ancre, hvor lokale og internationale teatergrupper tryllebinder publikum med innovative forestillinger. Byens engagement i kreative udtryk strækker sig til dens gadekunstscene med levende vægmalerier, der forvandler industrielle facader til kunstneriske mesterværker. Charlerois multikulturelle kvarterer, såsom Montignies-sur-Sambre, byder på en blanding af køkkener og traditioner, der afspejler byens mangfoldige befolkning.

HISTORIE

Byens rødder i den industrielle revolution bærer præg af dens produktionsarv, og byens industrielle formåen var engang centreret omkring kulminedrift og stålproduktion, hvilket formede dens bylandskab. Historiske steder som Bois du Cazier, en tidligere kulmine, der nu er museum, mindes byens industrielle arv og den tragiske minekatastrofe i Marcinelle. Charlerois udvikling til et kulturelt knudepunkt er tydelig i omdannelsen af gamle industriområder til kreative mødesteder. Byens engagement i revitalisering kan ses i projekter som Rive Gauche, et vidtstrakt kulturkompleks, der huser teatre, biografer og kunstgallerier. Charlerois historie er ikke kun bevaret i museerne, men også i indbyggernes modstandsdygtighed, som har omfavnet forandringer og forvandlet deres by til en levende kulturel smeltedigel.

concerty logo loading
Vent venligst mens vi arbejder på sagen...