Næste koncerter Adelaide 2024

Find koncerter, live musik, festivaler og turnédatoer nær Adelaide: køb billetter til 2024/2025 shows
  1. Take Me To Church
  2. Work Song
  3. Northern Attitude (with Hozier)
Hozier Photo

Hozier

  1. Crimewave
  2. Major Crimes
  3. Be Quiet and Drive (Far Away) – Spotify Singles
HEALTH Photo

HEALTH

  1. New Orleans Is the New Vietnam
  2. Sister Fucker (Pt. I) - remastered 2007
  3. Dogs Holy Life
Eyehategod Photo

Eyehategod

  1. Midnight, The Stars and You
  2. Flower
  3. Your Dystopic Creation Doesn't Fear You
Deerhoof Photo

Deerhoof

  1. Swerve It
  2. Baddest (feat. Pete & Bas, Jaykae, Grima x Azza & P Money) - Edit
  3. Buss The Red
P Money Photo

P Money

  1. Someone Like You (feat. Joy Oladokun)
  2. Sweet Symphony (feat. Chris Stapleton)
  3. look up
Joy Oladokun Photo

Joy Oladokun

  1. No Secrets
  2. We've Gotta Get Out Of This Place
  3. Am I Ever Gonna See Your Face Again - Live
The Angels Photo

The Angels

  1. Sensory Memory
  2. Take Something Beautiful
  3. Mana Takatāpui
Jen Cloher Photo

Jen Cloher

  1. The Genesis of Misery
  2. Collapsing Skies
  3. An Edifice of Archbestial Impurity
Disentomb Photo

Disentomb

De mest berømte koncertsteder i Adelaide

  1. Lion Art Factory
  2. Hindley St Music Hall
  3. Jive
  4. The Drive

Om Adelaide

MUSIK

Adelaide er hovedstad i South Australia og pulserer med en mangfoldig musikscene. Adelaide Symphony Orchestra, der optræder i Adelaide Town Hall, fortryller publikum med klassiske og moderne forestillinger. Adelaides musikfestivaler og events, herunder WOMADelaide og Adelaide Guitar Festival, forvandler byen til en global scene. Adelaide har også et spirende alternativt musikmiljø, og bands som The Superjesus og The Mark of Cain stammer fra Adelaide.

KULTUR

Art Gallery of South Australia, der har til huse i en victoriansk bygning, fremviser en samling af australske, europæiske og asiatiske kunstværker, der inviterer besøgende til at udforske forskellige kunstneriske udtryk. Adelaide Festival Centre, med udsigt over Torrens-floden, er vært for teaterproduktioner, danseforestillinger og musicals. Adelaides East End, et knudepunkt for kreativitet, byder på gallerier, butikker og caféer, hvor lokale kunstnere og designere viser deres talenter frem. Tandanya National Aboriginal Cultural Institute, Australiens ældste indfødtejede og ledede kunstcenter, bevarer og fremmer aboriginal og Torres Strait Islander-kunst og giver indsigt i Australiens rige indfødte arv.

HISTORIE

I nærheden af Adelaide ligger flere byer, mod nord Gawler, en historisk købstad, mod øst Murray Bridge, der ligger langs Murray-floden, og fungerer som et stort regionalt knudepunkt. Længere mod syd er Victor Harbor, en kystby, en populær destination med havudsigt og attraktioner som Granite Island og dens hestetrukne sporvogn.

Adelaides historie udfolder sig i dens fredede bygninger og koloniale charme. Adelaide Oval er en sportsplads med en historie, der går tilbage til 1870'erne. South Australian Museum, der blev grundlagt i 1856, viser regionens natur- og kulturarv, fra gamle fossiler til aboriginal-artefakter. Migration Museum, der ligger i en tidligere markedsbygning fra det 19. århundrede, fortæller historierne om immigranter, der har formet Adelaides kulturelle mangfoldighed. Adelaides North Terrace, der er udsmykket med historiske institutioner som State Library of South Australia og South Australian Museum, inviterer besøgende til at slentre gennem tiden.

concerty logo loading
Vent venligst mens vi arbejder på sagen...