Næste koncerter Málaga 2024

Find koncerter, live musik, festivaler og turnédatoer nær Málaga: køb billetter til 2024/2025 shows
  1. Loco (Tu Forma De Ser)
  2. Amor (Ft. Mon Laferte) - MTV Unplugged
  3. La Guitarra
Los Auténticos Decadentes Photo

Los Auténticos Decadentes

  1. Una Foto Remix (feat. Emilia)
  2. X ESO BB
  3. DISPARA ***
Nicki Nicole Photo

Nicki Nicole

  1. El Sombrero Blanco
  2. Nyah
  3. Little Drummer Boy - Metal Version
Camela Photo

Camela

  1. Heavy Cross
  2. Standing In the Way of Control
  3. Crazy Again
Gossip Photo

Gossip

  1. I Need A Dollar
  2. King Of The Bong O
  3. No No No (You Don't Love Me)
Ed Solo Photo

Ed Solo

  1. Que nada nos pare (lo más importante)
  2. Todo Lo Que Importa
  3. Vanana Megamix
ELYELLA Photo

ELYELLA

  1. Cruzando el Charco
  2. Prenderé Una Velita
  3. Trazando Rutas
Marilia Monzón Photo

Marilia Monzón

  1. Ahora Que Puedo (from the Prime Video Original Movie CULPA MIA)
  2. Guava Rose
  3. Karma
Eva Ruiz Photo

Eva Ruiz

  1. Solo para Ti
  2. Contigo
  3. Aprenderé - en directo 2K23
la otra Photo

la otra

  1. The Matter
  2. Memories Are Gone
  3. Road to Rock 'n' roll
Peawees Photo

Peawees

De mest berømte koncertsteder i Málaga

  1. Auditorio Municipal Cortijo de Torres
  2. Palacio de Deportes Jose María Martin Carpena

Om Málaga

MUSIK

Málaga, en kystby i Spanien, er berømt for sin forbindelse til flamenco, en lidenskabelig og følelsesladet kunstform, der er dybt forankret i den andalusiske kultur. Besøgende kan opleve autentiske flamenco-forestillinger i byens tablaos (flamenco-steder) som El Pimpi og Tablao Los Amayas, hvor lidenskabelig sang, dans og guitarspil mødes for at skabe en uforglemmelig atmosfære. Málaga favner også en bred vifte af musikgenrer, herunder klassisk, opera og moderne musik. Teatro Cervantes er vært for alt fra operaproduktioner til balletforestillinger. Derudover er Málagas engagement i musikalsk mangfoldighed tydelig i begivenheder som Málaga Jazz Festival, der byder på jazz, blues og verdensmusik. Málagas kulturelle mangfoldighed bidrager også til den spanske mus ikscene med byens musikfestivaler.

KULTUR

Byens historiske vartegn, såsom Alcazaba og Picasso-museet, giver et indblik i dens arkitektoniske og kunstneriske arv. Alcazaba, en historisk fæstning, afspejler Málagas mauriske historie og byder på en fantastisk udsigt over byen og Middelhavet. Byens engagement i billedkunst er tydeligt i gallerier, gadekunst og kulturelle udstillinger, der fremmer kunstnerisk innovation og kulturel udforskning.

Den kulinariske scene i Málaga er en blanding af det traditionelle andalusiske køkken og middelhavskøkkenet med en række retter som gazpacho, pescaíto frito og espetos de sardinas. Byens kvarterer, såsom det historiske centrum og Soho Málaga, er pulserende kulturelle knudepunkter, der er vært for festivaler, liveoptrædener og kunstudstillinger. Málagas dedikation til bæredygtighed og grønne initiativer afspejles i byens parker og grønne områder, herunder Parque de Málaga og de botaniske haver, som giver rolige steder i den travle by. Byens rige kulturelle mangfoldighed fejres gennem begivenheder som Semana Santa (den hellige uge) og Feria de Málaga, der fremmer inklusivitet, tradition og multikulturel dialog.

HISTORIE

Málagas historie er præget af dens strategiske placering ved Middelhavskysten og dens rolle som en smeltedigel af kulturer. Byens oprindelse går tilbage til fønikisk tid, hvilket gør den til en af de ældste kontinuerligt beboede byer i Europa. Málagas historiske vartegn, såsom det romerske teater og Gibralfaro-slottet, afspejler dens romerske og mauriske arv.

concerty logo loading
Vent venligst mens vi arbejder på sagen...