Næste koncerter Amsterdam 2024

Find koncerter, live musik, festivaler og turnédatoer nær Amsterdam: køb billetter til 2024/2025 shows
  1. vampire
  2. Can’t Catch Me Now - from The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes
  3. bad idea right?
Olivia Rodrigo Photo

Olivia Rodrigo

  1. vampire
  2. Can’t Catch Me Now - from The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes
  3. bad idea right?
Olivia Rodrigo Photo

Olivia Rodrigo

  1. Wind Of Change
  2. Rock You Like a Hurricane - 2011
  3. Still Loving You
Scorpions Photo

Scorpions

  1. Just Give Me a Reason (feat. Nate Ruess)
  2. TRUSTFALL
  3. Try
P!nk Photo

P!nk

  1. Just Give Me a Reason (feat. Nate Ruess)
  2. TRUSTFALL
  3. Try
P!nk Photo

P!nk

  1. Me Olha Nos Olhos / Futuro Prometido / Não Tem Perdão - Ao Vivo
  2. Numanice Lud Session - Modo Avião / A Tua Voz / 700 Por Hora / Radar / A Música Mais Triste do Ano - Ao vivo
  3. Poesia Acústica 14
Gloria Groove Photo

Gloria Groove

  1. Leave Before You Love Me (with Jonas Brothers)
  2. Sucker
  3. Do It Like That
Jonas Brothers Photo

Jonas Brothers

  1. Freak On a Leash
  2. Coming Undone
  3. Got the Life
Korn Photo

Korn

  1. How You Remind Me
  2. Rockstar - 2020 Remaster
  3. Burn It to the Ground
Nickelback Photo

Nickelback

  1. Are You Bored Yet? (feat. Clairo)
  2. Remember When
  3. Scrawny
Wallows Photo

Wallows

  1. Edge of Seventeen - 2016 Remaster
  2. Edge of Midnight (Midnight Sky Remix) (feat. Stevie Nicks)
  3. Stop Draggin' My Heart Around (with Tom Petty and The Heartbreakers) - 2016 Remaster
Stevie Nicks Photo

Stevie Nicks

  1. It Ain't Over 'Til It's Over
  2. Are You Gonna Go My Way
  3. Fly Away
Lenny Kravitz Photo

Lenny Kravitz

  1. West End Girls - 2018 Remaster
  2. Always on My Mind
  3. It's a Sin - 2018 Remaster
Pet Shop Boys Photo

Pet Shop Boys

  1. Gimme Chocolate!!
  2. The End (feat. BABYMETAL)
  3. Head Bangeeeeerrrrr!!!!!
BABYMETAL Photo

BABYMETAL

De mest berømte koncertsteder i Amsterdam

  1. Ziggo Dome
  2. AFAS Live
  3. Johan Cruijff ArenA
  4. Melkweg

Om Amsterdam

MUSIK

Amsterdam, hovedstaden i Holland, har en livlig og mangfoldig musikscene, der afspejler byens kosmopolitiske natur og kulturelle åbenhed. Byen er kendt for sin rige historie inden for klassisk musik med institutioner som Concertgebouw, der tilbyder optrædener i verdensklasse med anerkendte orkestre og solister. Concertgebouw er berømt for sin enestående akustik, hvilket gør det til et ærværdigt spillested for entusiaster af klassisk musik.

Amsterdam har også en blomstrende moderne musikkultur, der omfatter forskellige genrer som rock, pop og elektronisk musik. Byens livemusikscene trives på spillesteder som Paradiso og Melkweg, der har været vært for legendariske optrædener af ikoniske kunstnere gennem årene, såsom U2 (deres første optræden uden for Irland), Nirvana, Pearl Jam, Prince og Lady Gaga. Hvad angår musikfestivaler, tiltrækker Amsterdam Dance Event (ADE), en af verdens førende konferencer og festivaler for elektronisk musik, musikentusiaster og branchefolk fra hele verden for at opleve Amsterdams dynamiske elektroniske musikscene.

AFAS Live, tidligere kendt som Heineken Music Hall, er et prominent koncertsted i umiddelbar nærhed af Johan Cruyff Arena, tidligere Amsterdam Arena indtil 2018. Dets primære formål er at være en scene for store popkoncerter, der tiltrækker et stort publikum. Hallen har været vært for adskillige internationalt anerkendte kunstnere i årenes løb og tilbyder et mangfoldigt program, der spænder over indierock, hiphop, R&B og forskellige populærmusikgenrer. For dem, der søger mere subkulturelle musikoplevelser, tilbyder Amsterdam et udvalg af spillesteder som OCCII, OT301, De Nieuwe Anita, Winston Kingdom og Zaal 100.

Jazzentusiaster kan finde deres fristed på det anerkendte Bimhuis, der fungerer som det førende jazzsted i Amsterdam. I 2012 blev Ziggo Dome, en avanceret indendørs musikarena, også afsløret i nærheden af Amsterdam Arena.

Desuden afspejles Amsterdams kulturelle mangfoldighed i musikkulturen, hvor påvirkninger fra hele verden bidrager til en levende og eklektisk lyd. Byens festivaler, herunder Amsterdam Open Air, DGTL Amsterdam og Kingsland Festival, fejrer denne mangfoldighed ved at præsentere kunstnere fra forskellige baggrunde.

KULTUR

Amsterdams kultur er en fængslende blanding af historie, kunst og en progressiv ånd, der omfavner mangfoldighed og innovation. Byens historiske vartegn, såsom Anne Franks Hus og Van Gogh-museet, giver et glimt af fortiden og bidragene fra indflydelsesrige personer som Anne Frank og Vincent van Gogh. Amsterdam er kendt for sin rige kunstneriske arv, hvor den hollandske guldalder producerede mesterværker af kunstnere som Rembrandt og Vermeer. Rijksmuseum, der er hjemsted for en omfattende samling af hollandsk kunst, og Van Gogh-museet, der viser den ikoniske malers værker, er kulturskatte, der tiltrækker kunstentusiaster fra hele verden.

Byens kulinariske scene er en fristende blanding af internationale smagsoplevelser, hvor hollandske specialiteter som bitterballen og poffertjes eksisterer side om side med det globale køkken på restauranter, street food-markeder og madfestivaler. Amsterdams kvarterer, herunder Jordaan og De Pijp, byder på et væld af kulturelle oplevelser, fra boutique-shopping til gadekunst og levende musik. Amsterdams progressive værdier er eksemplificeret ved dens LGBTQ+-venlighed med begivenheder som Amsterdam Gay Pride og Homomonumentet, der fejrer inklusivitet og lighed. Byens engagement i bæredygtighed og grønne initiativer har ført til et cykelvenligt bylandskab og miljøbevidste initiativer.

HISTORIE

Amsterdams historie er præget af dens oprindelse som en lille fiskerlandsby, der voksede til en stor handelshavn under den hollandske guldalder i det 17. århundrede. Byens kanaler, såsom den ikoniske kanalring (Grachtengordel), blev bygget i denne periode og er nu på UNESCO's verdensarvsliste, hvilket afspejler Amsterdams historiske betydning. Amsterdam spillede en afgørende rolle i oplysningstiden, hvor personer som Baruch Spinoza bidrog til byens ry som et centrum for intellektuel og filosofisk tænkning. Byens engagement i frihed og tolerance er rodfæstet i dens historie, hvor det hollandske oprør mod det spanske styre i det 16. århundrede førte til religiøse og politiske friheder, der fortsat former Amsterdams identitet.

I det 20. århundrede blev Amsterdam et centrum for modkultur og aktivisme, og byens åbne og progressive holdninger tiltrak kunstnere, forfattere og aktivister fra hele verden. I dag er Amsterdam en dynamisk og fremadskuende by, der værner om sin arv og samtidig omfavner moderniteten og tilbyder en bred vifte af kulturelle oplevelser for både indbyggere og besøgende.

concerty logo loading
Vent venligst mens vi arbejder på sagen...